Profil

Erfaren tømrermester der kan sit kram


 

Firmaet 3XBYG er nyt. Men tømrermester Lennart Gonzalez har mere end 17 års erfaring fra branchen. Og en sølvmedalje fra sin svendeprøve med i bagagen.

Som søn og nevø af tømrere er Lennart vokset op med lækre materialer og respekt og passion for det gode håndværk. Han er altid imødekommende og lytter til dine ønsker og behov, inden han giver dig sine gode råd og vejledning. Og så kommer han til tiden. Og han leverer til tiden!

Vi rådgiver gerne om både design og materialevalg, så du får den løsning, du ønsker dig. For din trygheds skyld er vores arbejde dækket af Dansk Håndværk.
 

Nogle projekter er omfattende og involverer forskellige faghåndværk. Så er det en fordel, at du lader én håndværker være ansvarlig for at koordinere.

Hos 3XBYG har vi bred erfaring med at stå som entreprenører. Vi har et godt netværk af pålidelige samarbejdspartnere, så vi kan tilbyde komplette løsninger og sørge for hele projektet. Alt fra de indledende tegninger til det sidste lag maling bliver udført af kolleger, som vi fagligt kan stå inde for.


17

års erfaring

Tømrermester, Lennart Gonzalez, har erfaring med alle typer opgaver.

0

dages forsinkelse

Når vi laver en aftale, så holder vi den og færdiggør projektet til tiden.

100

% tilfredshed

God dialog undervejs i projektet sikrer, at du bliver tilfreds med resultatet.

15.793

kg. træ

Terrasser, tagkonstruktioner og bordplader lavet af forskellige typer træ.